Airless latex spuiten

Airless latex spuiten

De voordelen van latex spuiten
Laat u de wanden in uw huis verven met bijvoorbeeld verfrollers, dan blijven er bijna gegarandeerd banen achter op de wanden. Dit is nogal ontsierend voor uw wanden, maar gelukkig is dit te voorkomen. Met de airless latex spuittechniek van ons stucadoorsbedrijf in Rotterdam ontstaat er een mooie, strakke verflaag. Deze verflaag, die wordt aangebracht door middel van latexspuiten, vertoont dus geen banen, zoals bij verfrollen wel het geval is. Door gebruik te maken van latex spuiten, ontstaat een egale en gladde laag. Bovendien is deze vorm van latex spuiten, ook wel airless verfspuiten genoemd, goedkoper dan traditioneel schilderwerk, omdat deze manier van verfspuiten met een verfspuitmachine razendsnel gaat.
Latex spuiten door onze stukadoor
Ons stucadoorsbedrijf in Rotterdam beschikt over een verfspuitmachine. Met deze airless latex spuittechniek is het mogelijk om uw wanden airless te verfspuiten. Onze airless spuittechniek maakt het mogelijk om eenvoudig een mooie en strakke verflaag aan te brengen op al uw muren. Eventueel kan onze stucadoor er ook voor zorgen dat de wanden in uw huis spuitklaar worden gemaakt.

Heeft u interesse in latex spuiten, neem dan contact op met onze stucadoor in Rotterdam, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden van latexspuiten.

Share by: