Diverse sierpleisters

Diverse sierpleisters

Waarom kiezen voor sierpleister?
Sierpleisters bestaan uit mortel die als afwerking en/of versiering aan kan worden gebracht op muren. De regelmatige structuur van de korrels in het sierpleister zorgt niet alleen voor een mooie wandafwerking, maar ook voor bescherming van de wanden tegen vocht.

Sierpleister is leverbaar in verschillende korrelgroottes waarmee u kunt kiezen voor een fijne of grove wandafwerking. Vaak variëren de korrels in grootte van 1 mm tot 6 mm. Daarnaast is het zo dat sierpleister leverbaar is in vele kleuren, dus u kunt bijna elke kleur sierpleister kiezen.
Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk levert sierpleister
Sierpleister aanbrengen als wandafwerking is een lastige klus. De gebruikte werktuigen en de hoeveelheid druk die wordt uitgeoefend, hebben beiden invloed op het eindresultaat. Om de wandafwerking zo gelijkmatig als mogelijk te krijgen, is het een aanrader om een stukadoorsbedrijf in te schakelen. Ons stucadoorsbedrijf in Rotterdam levert sierpleister en zorgt voor u voor de gewenste wandafwerking, zo fijn of grof als u zelf wilt.

Heeft u interesse in sierpleister als wandafwerking dan kunt u contact opnemen met ons stukadoorsbedrijf in Rotterdam. Wij kunnen u dan meer vertellen over de mogelijkheden van sierpleister als wandafwerking.
Share by: