Lijsten en ornamenten

Lijsten en ornamenten

Lijsten en ornamenten als wandafwerking
Vooral in oude grachtenpanden wordt veelvuldig gebruik gemaakt van lijsten en ornamenten. Maar dankzij stukadoorsbedrijf C.P. Groenendijk kunt u thuis ook genieten van de mooiste lijsten en ornamenten. Onze stucadoor kan op vlakke ondergronden zorgen voor wandafwerking met lijsten en ornamenten. Omdat het belangrijk is dat zowel de lijsten als de ornamenten er na de wandafwerking fantastisch uitzien, is het aan te raden om een stucadoor in te schakelen. Ons stucadoorsbedrijf in Rotterdam kan dit voor u realiseren.
Lijsten en ornamenten restaureren
Heeft u al lijsten en ornamenten in uw woning, maar kunnen deze wel een opknapbeurt gebruiken, dan kunt u deze laten restaureren door stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk. Onze stukadoor zorgt ervoor dat uw lijsten en ornamenten na het restaureren er weer uitzien zoals ze eruit zagen toen ze voor het eerst werden aangebracht. Zo krijgt uw woning weer dezelfde chique uitstraling als voorheen.

Heeft u interesse in wandafwerking door middel van lijsten en ornamenten? Of wilt u reeds bestaande lijsten en ornamenten laten restaureren, neem dan contact op met C.P. Groenendijk in Rotterdam. Ons stucadoorsbedrijf zal uw vakkundig te woord staan over de mogelijkheden.
Share by: