Latex spuiten

De voordelen van airless latex spuiten

Wilt u uw muren en/of plafonds voorzien van een nieuw kleurtje? Airless latex spuiten is een snelle en voordelige manier om vrijwel elke (onbeschadigde) ondergrond perfect af te werken, zonder banen of strepen. Stukadoorsbedrijf C.P. Groenendijk uit Rotterdam vertelt u graag meer over de voordelen van latex spuiten, wanneer u kiest voor airless latex spuiten en waar u hierbij rekening moet houden.

Waarom kiezen voor airless latex spuiten?

Een professionele huisschilder zorgt meestal voor een prachtig resultaat bij het rollen of sauzen van muren of plafonds, maar bij erg grote oppervlakken is het ook voor een ervaren vakman erg moeilijk om banen en strepen geheel te voorkomen. Muren schilderen is bovendien een klus die zorgvuldig uitgevoerd moet worden en daardoor veel tijd (en dus geld) kan kosten.

Airless latex spuiten biedt een oplossing voor beide problemen. Spuiten is namelijk ontzettend snel en biedt een strak resultaat. Doordat de verf door een nauwe spuitopening wordt geperst, wordt deze verneveld. Hierdoor ziet u gegarandeerd geen banen of strepen. Door de efficiëntie van airless latex spuiten bent u bovendien vaak nog goedkoper uit ook.

Een ander voordeel van latex spuiten is dat u er vrijwel elke ondergrond mee kunt behandelen: sierpleisterwerk, structuurverf, behang, hout, beton en zelfs systeemplafonds kunnen zo in de meeste gevallen probleemloos van een nieuw kleurtje worden voorzien. Latex spuiten is dus geschikt voor zowel nieuwbouw als renovaties.

Aandachtspunten bij latex spuiten

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de textuur van de ondergrond goed zichtbaar blijft na het latex spuiten. Dit betekent dat bijvoorbeeld een sierpleister zoals spachtelputz een ideale ondergrond voor airless latex spuiten is, omdat u de korrels van uw mooie pleisterwerk goed kunt blijven zien. Is de muur echter niet netjes afgewerkt of zijn er scheurtjes aanwezig, dan blijven deze ook zichtbaar na het spuiten. U zult deze oneffenheden dus eerst moeten voorbehandelen voor het mooiste resultaat.

Wilt u meer weten over airless latex spuiten, bespreken of de ondegrond van uw muren of plafonds hiervoor geschikt is, of meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact op met Stukadoorsbedrijf C.P. Groenendijk uit Rotterdam.

0
Feed

Schrijf een reactie