Blog van het stucadoorsbedrijf uit Rotterdam

Neem contact op Wij zoeken vakbekwaam personeel
 • 13/09/2021 0 Opmerkingen
  Lijsten en ornamenten als wandafwerking

  Wilt u het interieur van een historisch pand renoveren of in oude staat terugbrengen of wilt u uw moderne nieuwbouwwoning net even dat beetje extra geven? Lijsten en ornamenten zijn prachtige vormen van wand- en plafondafwerking. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden en variaties passen plafondplinten bij elke interieurstijl. Door een ervaren stukadoorsbedrijf in te schakelen, zoals C.P. Groenendijk uit Rotterdam, weet u bovendien zeker dat uw lijst- en ornamentenwerk op de juiste manier wordt uitgevoerd, waardoor u kunt genieten van een langdurig mooi resultaat.

  Lees meer
 • Latex spuiten
  18/06/2021 0 Opmerkingen
  De voordelen van airless latex spuiten

  Wilt u uw muren en/of plafonds voorzien van een nieuw kleurtje? Airless latex spuiten is een snelle en voordelige manier om vrijwel elke (onbeschadigde) ondergrond perfect af te werken, zonder banen of strepen. Stukadoorsbedrijf C.P. Groenendijk uit Rotterdam vertelt u graag meer over de voordelen van latex spuiten, wanneer u kiest voor airless latex spuiten en waar u hierbij rekening moet houden.

  Lees meer
 • Putz
  18/05/2021 0 Opmerkingen
  Spachtelputz, rustiekputz en granol – Wat zijn de verschillen?

  Bent u aan het overwegen wat de beste manier is om de muren van uw pand af te laten werken? Sierpleisterwerk geeft een bijzondere uitstraling aan uw muren en creëert een sfeervol interieur. Een korrelpleister zoals  granol, rustiekputz of spachtelputz zorgt voor muren met textuur die prachtig staan in zowel een modern interieur als een landelijke of retro-inrichting. Bovendien hebben deze soorten sierpleister diverse voordelen. Maar wat zijn precies de verschillen tussen deze drie soorten korrelpleister en welke is het meest geschikt voor uw woning? Hier vertelt Stukadoorsbedrijf C.P. Groenendijk uit Rotterdam u meer over de voordelen van en de verschillen tussen spachtelputz, rustiekputz en granol.

  Lees meer
Bel Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk Rotterdam

Voor de beste stukadoor in Rotterdam

Bel ons