Blog van het stucadoorsbedrijf uit Rotterdam

Neem contact op Wij zoeken vakbekwaam personeel
 • Milieuvriendelijk
  03/05/2023 0 Opmerkingen
  Duurzaamheid en natuurlijk gips

  De wereld om ons heen is constant in beweging en er worden steeds meer eisen gesteld aan duurzaam bouwen en aan duurzaam afwerken van binnenruimtes. Bij Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk vinden we duurzaamheid heel belangrijk en daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Saint-Gobain Gyproc, hét bedrijf dat gespecialiseerd is in lichtgewicht gipsplaten voor wanden, plafonds en vloeren en in duurzame voeg- en stucproducten.

  Lees meer
 • Tegels leggen
  29/09/2022 0 Opmerkingen
  Waar u op moet letten bij tegelzetten

  Als u tegels gaat leggen of zetten in bijvoorbeeld een badkamer of in een woonkamer of keuken, zijn er diverse zaken waar u rekening mee moet houden voor een goed resultaat. Deze zaken gelden niet alleen als uzelf tegels gaat zetten, maar ook als u een tegelzetter in de arm neemt. Om u van dienst te zijn, zetten we hier de belangrijkste zaken waar u op moet letten op een rijtje.

  Lees meer
 • Pleisterwerk
  27/05/2022 0 Opmerkingen
  Wat is pleisterwerk?

  In iedere woning is pleisterwerk, dat ook wel stuc of stukwerk genoemd wordt, te vinden. Het wordt gebruikt als eindafwerking van muren en plafonds, maar ook als onderlaag waardoor een muur geëgaliseerd wordt. Als we het dan ook over pleisterwerk hebben dan praten we of over zichtbaar of over onzichtbaar pleisterwerk. In deze blog leggen we de verschillen in pleisterwerk, die beide perfect kunnen worden aangebracht door Stukadoorsbedrijf C. P. Groenendijk, uit.

  Lees meer
 • 12/01/2022 0 Opmerkingen
  Airless latex spuiten – wat is het en wat zijn de voordelen?

  Wilt u een nieuwbouwwoning afwerken of de wanden en plafonds in uw huidige pand voorzien van een nieuwe laag verf? Airless latex spuiten is een efficiënte methode die een prachtig glad resultaat geeft. Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk uit Rotterdam werkt uw wanden hier perfect mee af. Maar wat is airless latex spuiten precies, wat zijn de voordelen ervan en voor welke soorten ondergrond is deze methode geschikt? Hier leest u er meer over.

  Lees meer
 • Plafondlijst
  13/09/2021 0 Opmerkingen
  Lijsten en ornamenten als wandafwerking

  Wilt u het interieur van een historisch pand renoveren of in oude staat terugbrengen of wilt u uw moderne nieuwbouwwoning net even dat beetje extra geven? Lijsten en ornamenten zijn prachtige vormen van wand- en plafondafwerking. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden en variaties passen plafondplinten bij elke interieurstijl. Door een ervaren stukadoorsbedrijf in te schakelen, zoals C.P. Groenendijk uit Rotterdam, weet u bovendien zeker dat uw lijst- en ornamentenwerk op de juiste manier wordt uitgevoerd, waardoor u kunt genieten van een langdurig mooi resultaat.

  Lees meer
 • Latex spuiten
  18/06/2021 0 Opmerkingen
  De voordelen van airless latex spuiten

  Wilt u uw muren en/of plafonds voorzien van een nieuw kleurtje? Airless latex spuiten is een snelle en voordelige manier om vrijwel elke (onbeschadigde) ondergrond perfect af te werken, zonder banen of strepen. Stukadoorsbedrijf C.P. Groenendijk uit Rotterdam vertelt u graag meer over de voordelen van latex spuiten, wanneer u kiest voor airless latex spuiten en waar u hierbij rekening moet houden.

  Lees meer
 • Putz
  18/05/2021 0 Opmerkingen
  Spachtelputz, rustiekputz en granol – Wat zijn de verschillen?

  Bent u aan het overwegen wat de beste manier is om de muren van uw pand af te laten werken? Sierpleisterwerk geeft een bijzondere uitstraling aan uw muren en creëert een sfeervol interieur. Een korrelpleister zoals  granol, rustiekputz of spachtelputz zorgt voor muren met textuur die prachtig staan in zowel een modern interieur als een landelijke of retro-inrichting. Bovendien hebben deze soorten sierpleister diverse voordelen. Maar wat zijn precies de verschillen tussen deze drie soorten korrelpleister en welke is het meest geschikt voor uw woning? Hier vertelt Stukadoorsbedrijf C.P. Groenendijk uit Rotterdam u meer over de voordelen van en de verschillen tussen spachtelputz, rustiekputz en granol.

  Lees meer
Bel Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk Rotterdam

Voor de beste stukadoor in Rotterdam

Bel ons