Professionele allround stukadoor in Rotterdam

Neem contact op

Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk uit Rotterdam is van alle markten thuis. Mocht u andere wensen of vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Bekijk hieronder de diensten die wij leveren.

Sausklare wand- en plafondafwerking

Een goede wand- en plafondafwerking is cruciaal voor de uitstraling van uw woning of kantoor. Wij zorgen ervoor dat uw wanden strak en glad worden afgewerkt en klaar zijn om te sausen of anderzijds af te werken. 

Fijn schuurwerk

Fijn schuurwerk is de ideale afwerking voor uw woning of kantoor. Deze licht korrelige afwerking geeft een warme sfeer en wordt door de stukadoor afgewerkt met slagen. Hierdoor ontstaat een patroon dat een chique uitstraling oplevert. 

Diverse sierpleisters

Sierpleister bestaat uit mortel die als afwerking of versiering wordt aangebracht op uw muren. De regelmatige structuur van de korrels in het sierpleister geven niet alleen een mooie afwerking, maar beschermen ook nog eens tegen vocht.

Lijsten en ornamenten

U hebt ze vast wel eens gezien in oude chique grachtenpanden. Indrukwekkende lijsten en ornamenten. Stukadoor C.P. Groenendijk kan deze chique afwerking ook bij u in huis aanbrengen. Ook kunnen wij bestaande lijsten en ornamenten en lijsten in uw woning voor u restaureren en in hun oude glorie herstellen. 

Badkamers en keukens tegelklaar

Wilt u nieuwe tegels in uw badkamer of keuken laten plaatsen? Dan is het van belang dat de onderliggende wanden eerst vlak en waterpas gemaakt worden zodat de tegels netjes recht kunnen worden aangebracht. Deze stucadoor in Rotterdam kan met gemak uw wanden tegelklaar maken. 

Airless latex spuittechniek

Bij Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk kunnen wij uw wanden niet alleen strak en glad voor uw stucen, ook kunnen wij uw wanden voor u in elke gewenste kleur verven. Wij doen dit met de airless spuittechniek, dit is een verfspuitsysteem waarmee u een veel strakker resultaat bereikt dan met een roller of kwast. 

Bel Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk Rotterdam

Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk is van alle markten thuis!

Meer weten?