Stucadoorsbedrijf voor lijsten en ornamenten in Rotterdam

Neem contact op

Lijsten en ornamenten als wandafwerking

Vooral in oude grachtenpanden wordt veelvuldig gebruik gemaakt van lijsten en ornamenten. Maar dankzij Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk kunt u thuis ook genieten van de mooiste lijsten en ornamenten. Onze stukadoor kan op vlakke ondergronden zorgen voor wandafwerking met lijsten en ornamenten.

 

Omdat het belangrijk is dat zowel de lijsten als de ornamenten er na de wandafwerking fantastisch uitzien, is het aan te raden om een stukadoor in te schakelen. Ons stucadoorsbedrijf in Rotterdam kan dit voor u realiseren.

Lijsten en ornamenten restaureren

Hebt u al lijsten en ornamenten in uw woning, maar kunnen deze wel een opknapbeurt gebruiken, dan kunt u deze laten restaureren door Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk. Onze stukadoor zorgt ervoor dat uw lijsten en ornamenten na het restaureren er weer uitzien, zoals ze eruit zagen toen ze voor het eerst werden aangebracht. Zo krijgt uw woning weer dezelfde chique uitstraling als voorheen.

 

Hebt u interesse in wandafwerking door middel van lijsten en ornamenten? Of wilt u al bestaande lijsten en ornamenten laten restaureren, neem dan contact op met C.P. Groenendijk in Rotterdam. Ons stucadoorsbedrijf zal uw vakkundig te woord staan over de mogelijkheden.

Schakel ons in

Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk verzorgt daarnaast ook nog de volgende werkzaamheden:

4

  • Wand- en plafondafwerking

  • Fijn schuurwerk

  • Diverse sierpleisters, zoals spachtelputz

  • Badkamers en keukens tegelklaar opleveren

  • Airless latex spuittechniek

  • Betonlook

Bel Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk Rotterdam

De mooiste wandafwerking door Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk

Meer weten?