Wand- en plafondafwerking in Rotterdam

Neem contact op

Wand- en plafondafwerking

Een goede wandafwerking en een goede plafondafwerking zijn van cruciaal belang om een huis of kantoor de juiste uitstraling te geven. Zowel wandafwerking als plafondafwerking zijn in vele varianten beschikbaar. Zo kunt u voor wandafwerking bijvoorbeeld kiezen voor vinylbehang of glasweefsel(behang). De wandafwerking wordt door ons zo uitgevoerd dat de wanden erna sausklaar zijn, de wanden worden namelijk glad en vlak opgeleverd.

Wanden en plafonds verven

C.P. Groenendijk is een stukadoorsbedrijf dat verder gaat dan een willekeurige andere stukadoor. Wij kunnen namelijk ook uw wanden en plafonds verven in de door u gewenste kleur. Dit doen wij met onze Airless latex spuitmachine die het verven van wanden en plafonds erg eenvoudig maakt. Dus naast wandafwerking en plafondafwerking kunt u ook bij ons stukadoorsbedrijf in Rotterdam terecht voor het verven van wanden en plafonds.

Hebt u interesse in wandafwerking of plafondafwerking, neem dan contact op met Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk te Rotterdam. Ook voor meer informatie over wanden en/of plafonds verven kunt u ons bellen.

Neem direct contact met ons op

Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk verzorgt daarnaast ook nog de volgende werkzaamheden:

1

  • Fijn schuurwerk

  • Diverse sierpleisters, zoals spachtelputz

  • Lijsten en ornamenten, zowel nieuw als restauratie

  • Badkamers en keukens tegelklaar opleveren

  • Airless latex spuittechniek

  • Betonlook

Bel Stucadoorsbedrijf C.P. Groenendijk Rotterdam

Stucadoorsbedrijf nodig voor wand- en plafondafwerking in Rotterdam?

Bel ons direct